Kinderwensspreekuur

Artemis biedt je de mogelijkheid om in een kinderwensgesprek te kijken naar jouw persoonlijke situatie. Wij kunnen je informatie en advies geven bijvoorbeeld over het stoppen met anticonceptie, vruchtbaarheid en het slikken van foliumzuur. Ook geven we je informatie over gezonde voeding, roken, alcohol en medicijngebruik. Wanneer er bepaalde (erfelijke) ziektes in de familie voorkomen, kijken we of dit van invloed is op je zwangerschap. Soms is het verstandig om al voordat je zwanger bent bepaalde onderzoeken te doen, of maatregelen te nemen.

Het kinderwensspreekuur is bedoeld voor vrouwen én mannen. De gezondheid en leefstijl van beiden is namelijk van invloed op een gezonde zwangerschap.

Over ons

We verlenen zorg:

In de gemeente Appingedam, de gemeente Delfzijl en de aangrenzende gemeenten. Als je poliklinisch in Scheemda of Groningen wilt bevallen, ongeacht je woonplaats. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig, je kunt je rechtstreeks bij ons aanmelden.

Contact

Verloskundigenpraktijk Artemis

 • Burgemeester Buiskoolplein 43,
  9934 PA Delfzijl

  Stadshaven 23,
  9902 DA Appingedam
 • Telefoon 0596 615 994
  Spoednummer 06 307 228 36
  E-mail info@artemis-verloskunde.nl

KNOV

Kwaliteitsregister Verloskundigen

logo keurmerk knovDe verloskundigen van praktijk Artemis staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Dit betekent dat we regelmatig bijscholingen volgen. Via de KNOV zijn de betalingsvoorwaarden, de klachtencommissie en het privacyreglement geregeld.