Leefstijlcoach

Gezondheid van de mens is belangrijk en helemaal wanneer een vrouw in verwachting is van een kind. Je bent zwanger en dit is een bijzondere periode waarin je in aanraking kunt komen met veel emoties. Een grote verandering in je leven en een periode waarin er veel nieuwe dingen op je pad zullen komen. Soms kun je uit balans raken. Het is voor ons belangrijk hoe jij hierin staat en wat jij hiervan vindt. Vragen of gedachten hierover kun je met mij bespreken. Jouw vraag staat centraal in het gesprek. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als roken tijdens de zwangerschap, evenwicht zoeken in spanning en ontspanning, verantwoord bewegen, gezonde voeding, communiceren en alcohol/drugsgebruik. Het spreekuur is anoniem en gratis. De mogelijkheid bestaat om meerdere gesprekken te krijgen en je kunt zelf komen of samen met je partner. Je kunt je aanmelden voor het spreekuur bij de verloskundigenpraktijk


Over ons

We verlenen zorg:

In de gemeente Appingedam, de gemeente Delfzijl en de aangrenzende gemeenten. Als je poliklinisch in Scheemda of Groningen wilt bevallen, ongeacht je woonplaats. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig, je kunt je rechtstreeks bij ons aanmelden.

Contact

Verloskundigenpraktijk Artemis

 • Burgemeester Buiskoolplein 43,
  9934 PA Delfzijl

  Stadshaven 23,
  9902 DA Appingedam
 • Telefoon 0596 615 994
  Spoednummer 06 307 228 36
  E-mail info@artemis-verloskunde.nl

KNOV

Kwaliteitsregister Verloskundigen

logo keurmerk knovDe verloskundigen van praktijk Artemis staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Dit betekent dat we regelmatig bijscholingen volgen. Via de KNOV zijn de betalingsvoorwaarden, de klachtencommissie en het privacyreglement geregeld.