Borstvoeding/Flesvoeding

Borstvoeding

Borstvoeding is de meest natuurlijke en complete voeding voor je baby. Het bevat alle voedingsstoffen die je baby nodig heeft en biedt extra bescherming tegen ziektes en infecties. Bovendien beschermt borstvoeding je kindje tegen het ontstaan van een allergie. Zeker wanneer jij of je partner of één van je andere kinderen een allergie heeft, is het erg belangrijk om borstvoeding te geven.  Een goede voorbereiding op het geven van borstvoeding is erg belangrijk. Voor informatie over borstvoeding kun je eens kijken op de volgende websites:

Borstvoeding.com of Borstvoeding.nl

Voorlichtingsavond borstvoeding

Het Groene Kruis organiseert regelmatig in de Brede School de Wending een informatie avond voor aanstaande ouders over borstvoeding. De avond wordt gegeven door een lactatiekundige. Je kunt je opgeven  via de website van het Groene Kruis. 


Flesvoeding

Wanneer je geen borstvoeding kunt of wilt geven, is flesvoeding een goed alternatief. Voor informatie over de verschillende soorten flesvoeding, flessen en spenen kun je kijken op de website van het Voedingsmiddelencentrum

Over ons

We verlenen zorg:

In de gemeente Appingedam, de gemeente Delfzijl en de aangrenzende gemeenten. Als je poliklinisch in Scheemda of Groningen wilt bevallen, ongeacht je woonplaats. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig, je kunt je rechtstreeks bij ons aanmelden.

Contact

Verloskundigenpraktijk Artemis

 • Burgemeester Buiskoolplein 43,
  9934 PA Delfzijl

  Stadshaven 23,
  9902 DA Appingedam
 • Telefoon 0596 615 994
  Spoednummer 06 307 228 36
  E-mail info@artemis-verloskunde.nl

KNOV

Kwaliteitsregister Verloskundigen

logo keurmerk knovDe verloskundigen van praktijk Artemis staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Dit betekent dat we regelmatig bijscholingen volgen. Via de KNOV zijn de betalingsvoorwaarden, de klachtencommissie en het privacyreglement geregeld.