Rol Kraamverzorgster

De eerste week is er een kraamverzorgster in huis om je te helpen. Haar belangrijkste taak is de verzorging van moeder en kind. Dit houdt in dat ze dagelijkse de controles doet van je temperatuur en je pols, ze houdt in de gaten of het bloedverlies dat je hebt normaal is, of je baarmoeder goed zakt en ze controleert de eventuele hechtingen. Verder helpt ze bij de voeding en geeft ze tips en adviezen. Ze houdt ook de controles van de baby goed in de gaten. Ze weegt dagelijks, houdt de temperatuur bij, kijkt hoe het gaat met de voeding en houdt bij of het voldoende plast en poept. Daarnaast doet ze licht huishoudelijk werk om jullie te ontlasten. 


Over ons

We verlenen zorg:

In de gemeente Appingedam, de gemeente Delfzijl en de aangrenzende gemeenten. Als je poliklinisch in Scheemda of Groningen wilt bevallen, ongeacht je woonplaats. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig, je kunt je rechtstreeks bij ons aanmelden.

Contact

Verloskundigenpraktijk Artemis

 • Burgemeester Buiskoolplein 43,
  9934 PA Delfzijl

  Stadshaven 23,
  9902 DA Appingedam
 • Telefoon 0596 615 994
  Spoednummer 06 307 228 36
  E-mail info@artemis-verloskunde.nl

KNOV

Kwaliteitsregister Verloskundigen

logo keurmerk knovDe verloskundigen van praktijk Artemis staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Dit betekent dat we regelmatig bijscholingen volgen. Via de KNOV zijn de betalingsvoorwaarden, de klachtencommissie en het privacyreglement geregeld.