Rol verloskundige

De verloskundige komt in de eerste kraamweek een aantal keren bij je op bezoek. De bezoekjes plannen we in principe om de dag en zo veel mogelijk in de ochtend tussen 9 en 13 uur. We bespreken uiteraard de bevalling en houden in de gaten of alles goed gaat met jou en je kindje. We zullen al je vragen beantwoorden. Wanneer de kraamverzorgster twijfelt of advies nodig heeft, zal zij ook contact met ons opnemen. Op de dagen dat wij niet langskomen, kun je ons natuurlijk altijd bellen op het diensttelefoon. 


Over ons

We verlenen zorg:

In de gemeente Appingedam, de gemeente Delfzijl en de aangrenzende gemeenten. Als je poliklinisch in Scheemda of Groningen wilt bevallen, ongeacht je woonplaats. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig, je kunt je rechtstreeks bij ons aanmelden.

Contact

Verloskundigenpraktijk Artemis

 • Burgemeester Buiskoolplein 43,
  9934 PA Delfzijl

  Stadshaven 23,
  9902 DA Appingedam
 • Telefoon 0596 615 994
  Spoednummer 06 307 228 36
  E-mail info@artemis-verloskunde.nl

KNOV

Kwaliteitsregister Verloskundigen

logo keurmerk knovDe verloskundigen van praktijk Artemis staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Dit betekent dat we regelmatig bijscholingen volgen. Via de KNOV zijn de betalingsvoorwaarden, de klachtencommissie en het privacyreglement geregeld.