Even voorstellen Inge

Mijn naam is Inge Draaisma, ik ben geboren en getogen in Wagenborgen en woon daar nog steeds met veel plezier, nu met mijn partner.

Na 5 jaar opleiding ben ik in juli 2019 afgestudeerd aan de Verloskunde Academie in Groningen, dit is voor mij een droom die werkelijkheid is geworden! De verloskunde is mijn passie en ik ben dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Met vriendelijkheid, rust en enthousiasme draag ik graag een steentje bij tijdens deze bijzondere periode in jullie leven. Goed luisteren naar jullie wensen vind ik tevens heel belangrijk.

Naast het werken als verloskundige ben ik ook politiek actief om de verloskunde in de politiek te vertegenwoordigen. Daarnaast ben ik draagconsulent.

Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten.


Over ons

We verlenen zorg:

In de gemeente Appingedam, de gemeente Delfzijl en de aangrenzende gemeenten. Als je poliklinisch in Scheemda of Groningen wilt bevallen, ongeacht je woonplaats. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig, je kunt je rechtstreeks bij ons aanmelden.

Contact

Verloskundigenpraktijk Artemis

 • Burgemeester Buiskoolplein 43,
  9934 PA Delfzijl

  Stadshaven 23,
  9902 DA Appingedam
 • Telefoon 0596 615 994
  Spoednummer 06 307 228 36
  E-mail info@artemis-verloskunde.nl

KNOV

Kwaliteitsregister Verloskundigen

logo keurmerk knovDe verloskundigen van praktijk Artemis staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Dit betekent dat we regelmatig bijscholingen volgen. Via de KNOV zijn de betalingsvoorwaarden, de klachtencommissie en het privacyreglement geregeld.