Navelring

Na de bevalling wordt de navelstreng doorgeknipt en afgeklemd. Voor het afklemmen bestaat nu een mooi alternatief voor de harde plastic navelklemmetjes: de cord ring, oftewel navelring ! Deze navelring is een steriel strak afbindend ringetje. Voor de baby fijn omdat het geen grote klem meer heeft die op de buik drukt, voor de ouders fijn dat er geen klem meer in de weg zit bij het verschonen. 

Wij hebben een grote hoeveelheid cord rings aangeschaft en je kunt ze bij de assistente kopen voor 1,50 euro. Ze zijn per stuk verpakt en er zit een gebruiksaanwijzing bij.


Over ons

We verlenen zorg:

In de gemeente Appingedam, de gemeente Delfzijl en de aangrenzende gemeenten. Als je poliklinisch in Scheemda of Groningen wilt bevallen, ongeacht je woonplaats. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig, je kunt je rechtstreeks bij ons aanmelden.

Contact

Verloskundigenpraktijk Artemis

 • Burgemeester Buiskoolplein 43,
  9934 PA Delfzijl

  Stadshaven 23,
  9902 DA Appingedam
 • Telefoon 0596 615 994
  Spoednummer 06 307 228 36
  E-mail info@artemis-verloskunde.nl

KNOV

Kwaliteitsregister Verloskundigen

logo keurmerk knovDe verloskundigen van praktijk Artemis staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Dit betekent dat we regelmatig bijscholingen volgen. Via de KNOV zijn de betalingsvoorwaarden, de klachtencommissie en het privacyreglement geregeld.