Pensioen Els


Els nodigt jullie van harte uit om persoonlijk afscheid van haar als verloskundige te nemen op zaterdag 18 mei.

Hiervoor heeft zij een mooi middagprogramma bedacht, waarbij je aan mag sluiten waar je wilt.Voor elk wat wils.

Els vindt het leuk als je/u meedoet of langskomt bij één van onderstaande activiteiten. Els komt op de fiets en bloemen of cadeautjes kan ze niet meenemen, maar er is een boekje waarin je wat op kunt schrijven. Herinneringen zijn voor haar de mooiste cadeautjes. Graag even doorgeven waar je bij wilt zijn en met hoeveel personen, via info@artemis-verloskunde.nl

12.30 uur fietsen van Nicolaikerk Appingedam naar Schildmeer
13.15 uur Picknick Schildmeer, volg bordje vanaf P bij strand (kleedje kommetje, lepel en picknick meenemen, Els zorgt voor soep)
15.00 uur Koffie/thee bij "Peter en Lenie" in Steendam
16.15 uur fietsen vanaf "Peter en Lenie" naar Artemis
17.00 uur drankje bij Artemis

Bij kou, harde wind en regen vervallen de picknick en fietstochten en gaan we om 14.00 uur naar "Peter en Lenie". Laten we duimen voor mooi weer.

Team Artemis


Over ons

We verlenen zorg:

In de gemeente Appingedam, de gemeente Delfzijl en de aangrenzende gemeenten. Als je poliklinisch in Scheemda of Groningen wilt bevallen, ongeacht je woonplaats. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig, je kunt je rechtstreeks bij ons aanmelden.

Contact

Verloskundigenpraktijk Artemis

 • Burgemeester Buiskoolplein 43,
  9934 PA Delfzijl

  Stadshaven 23,
  9902 DA Appingedam
 • Telefoon 0596 615 994
  Spoednummer 06 307 228 36
  E-mail info@artemis-verloskunde.nl

KNOV

Kwaliteitsregister Verloskundigen

logo keurmerk knovDe verloskundigen van praktijk Artemis staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Dit betekent dat we regelmatig bijscholingen volgen. Via de KNOV zijn de betalingsvoorwaarden, de klachtencommissie en het privacyreglement geregeld.