Update coronavirus

We leven momenteel in een bijzondere en spannende periode, al helemaal als je zwanger bent. We begrijpen heel goed wat voor impact de maatregelen die we tegen verspreiding van het Coronavirus moeten nemen op jullie heeft. We willen jullie bedanken voor de begripvolle reacties op de te nemen maatregelen. We doen er alles aan om de komende periode de zorg voor jullie zo goed en veilig mogelijk door te laten gaan!

De maatregelen zullen regelmatig veranderen, dus wij zullen jullie op de hoogte houden van de nieuwe afspraken via de mail en facebook.

Update 18-3 
Coronamaatregelen bij Artemis aan de hand van landelijke adviezen:

- Helaas mogen partners niet mee naar de afspraken, dit geldt nu ook voor alle echo's, wel kan je tijdens de echo eventueel beeldbellen.
- Zoals eerder genoemd, is ons advies een thuisbevalling te overwegen. Mocht je wel graag in het ziekenhuis bevallen of is een controle in het ziekenhuis nodig, dan kan het zijn dat je niet naar het ziekenhuis van je voorkeur kunt.
- De komende tijd hebben we geen spreekuur in Appingedam en Loppersum. De afspraken die in Appingedam gepland stonden, worden verzet naar Delfzijl. Je wordt hierover gebeld.
- Vooralsnog blijft het mogelijk om de kinkhoestvaccinatie te halen, houdt de website "www.22wekenprik.nl" in de gaten.

Groeten,
het team van Artemis

Over ons

We verlenen zorg:

In de gemeente Appingedam, de gemeente Delfzijl en de aangrenzende gemeenten. Als je poliklinisch in Scheemda of Groningen wilt bevallen, ongeacht je woonplaats. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig, je kunt je rechtstreeks bij ons aanmelden.

Contact

Verloskundigenpraktijk Artemis

 • Burgemeester Buiskoolplein 43,
  9934 PA Delfzijl

  Stadshaven 23,
  9902 DA Appingedam
 • Telefoon 0596 615 994
  Spoednummer 06 307 228 36
  E-mail info@artemis-verloskunde.nl

KNOV

Kwaliteitsregister Verloskundigen

logo keurmerk knovDe verloskundigen van praktijk Artemis staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Dit betekent dat we regelmatig bijscholingen volgen. Via de KNOV zijn de betalingsvoorwaarden, de klachtencommissie en het privacyreglement geregeld.