Voorlichting OZG/ Kraamzorg Het Groene Kruis

Een aantal keren per jaar organiseert het Ommelander Ziekenhuis Groningen een voorlichtingsavond rond het thema zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Deze avonden zijn bedoeld voor aanstaande ouders. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.
Aan het programma van deze voorlichtingsbijeenkomsten werken mee: een verloskundige, een gynaecoloog, een kraamverpleegkundige en een kraamverzorgster van het Groene Kruis.  In de pauze kunnen de aanwezigen bij een informatiestand van Kraamzorg Het Groene Kruis en van het ziekenhuis (informatie) materialen en apparatuur bekijken.

Wanneer 4 juli 2019 van 19.30 tot 21.30 uur.
Waar: (nieuwe) ziekenhuis in Scheemda (Pastorieweg 1)
Toegang:gratis
Aanmelden: U kunt zich aanmelden bij de kraamafdeling van het Ommelander Ziekenhuis via telefoonnummer 088- 066 1000 (tussen 10.00 en 12.00 uur).

Inloopspreekuur voeding

Regelmatig is er een kraamverzorgende bij ons op de praktijk. Bij haar kun je terecht voor al je vragen op het gebied van borstvoeden en voeden met de fles.
Het eerstvolgende inloopspreekuur is op 28 juni 2019

Borstvoeding voorlichting

Voorlichting door borstvoedingscoach van kraamzorg Het groene Kruis op 27 augustus 2019 in de Brede school de Wending.
U kunt zich opgeven via de website van Het Groene Kruis

Over ons

We verlenen zorg:

In de gemeente Appingedam, de gemeente Delfzijl en de aangrenzende gemeenten. Als je poliklinisch in Scheemda of Groningen wilt bevallen, ongeacht je woonplaats. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig, je kunt je rechtstreeks bij ons aanmelden.

Contact

Verloskundigenpraktijk Artemis

 • Burgemeester Buiskoolplein 43,
  9934 PA Delfzijl

  Stadshaven 23,
  9902 DA Appingedam
 • Telefoon 0596 615 994
  Spoednummer 06 307 228 36
  E-mail info@artemis-verloskunde.nl

KNOV

Kwaliteitsregister Verloskundigen

logo keurmerk knovDe verloskundigen van praktijk Artemis staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Dit betekent dat we regelmatig bijscholingen volgen. Via de KNOV zijn de betalingsvoorwaarden, de klachtencommissie en het privacyreglement geregeld.