Voorstellen Ellis


Ellis Sijmons

Op 8 maart 1993 ben ik geboren in het ziekenhuis in Alkmaar. Totdat ik uit huis ging heb ik in Wieringerwaard in Noord-Holland gewoond. Na het behalen van mijn havo diploma heb ik een tussenjaar genomen en ben ik 3,5 maanden in Australië geweest om te backpacken. Hierna heb ik 1 jaar verpleegkunde gestudeerd aan de Hogeschool Leiden en daarbij mijn propedeuse behaald. Mijn droom is echter altijd geweest om verloskundige te worden, omdat ik stellen graag wil begeleiden tijdens de bijzondere periode van ouders worden. Dit werd werkelijkheid, want in juli 2016 studeerde ik af tot verloskundige in Groningen. Na mijn afstuderen heb ik bij verschillende verloskundigenpraktijken in Groningen, Friesland en Drenthe gewerkt. Momenteel woon ik samen met mijn man in de stad Groningen en ben ik bezig met de echo opleiding. Nu Els gaat genieten van haar welverdiende pensioen, kom ik het team van Artemis met veel plezier versterken. Ik geniet van de veelzijdigheid van verloskunde, het feit dat geen dag hetzelfde is en ook van de vele verschillende mensen die ik ontmoet. Wat ik bied is onder andere een luisterend oor en met mijn rustige uitstraling hoop ik daarnaast vertrouwen te geven. Ik vind het belangrijk dat we met z’n allen goed terug kunnen kijken op de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.


Over ons

We verlenen zorg:

In de gemeente Appingedam, de gemeente Delfzijl en de aangrenzende gemeenten. Als je poliklinisch in Scheemda of Groningen wilt bevallen, ongeacht je woonplaats. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig, je kunt je rechtstreeks bij ons aanmelden.

Contact

Verloskundigenpraktijk Artemis

 • Burgemeester Buiskoolplein 43,
  9934 PA Delfzijl

  Stadshaven 23,
  9902 DA Appingedam
 • Telefoon 0596 615 994
  Spoednummer 06 307 228 36
  E-mail info@artemis-verloskunde.nl

KNOV

Kwaliteitsregister Verloskundigen

logo keurmerk knovDe verloskundigen van praktijk Artemis staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Dit betekent dat we regelmatig bijscholingen volgen. Via de KNOV zijn de betalingsvoorwaarden, de klachtencommissie en het privacyreglement geregeld.