Voorstellen stagiaire Paula

 

Beste zwangeren, kraamvrouwen, partners en kraamverzorgenden,ik ben Paula Leguijt en samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in het mooie Bedum. Van oorsprong ben ik verpleegkundige, maar na een mooie stage ervaring als verpleegkundige op de verloskamers ben ik in 2015 begonnen met de opleiding Verloskunde.
Ik vind het fijn om zwangeren en hun partner te leren kennen, begeleiden en te ondersteunen op de gebieden waar dat nodig kan zijn in (waarschijnlijk) één van de mooiste periodes van hun leven. Ik ben van mening dat dit het mooiste vak is wat er bestaat! Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding tot verloskundige. Vanaf 18 maart tot en met 14 juni 2019 mag ik stage lopen bij Artemis. Je kunt mij dus tegenkomen tijdens het spreekuur, bevalling en kraamvisites. Ik heb er zin in om jullie te ontmoeten en hoop veel van jullie te leren. Het kan zijn dat je mij liever niet bij het spreekuur, bevalling en/of kraambezoeken heb, voel je dan niet bezwaard om dit aan te geven.
Tot ziens en hartelijke groet, Paula

Over ons

We verlenen zorg:

In de gemeente Appingedam, de gemeente Delfzijl en de aangrenzende gemeenten. Als je poliklinisch in Scheemda of Groningen wilt bevallen, ongeacht je woonplaats. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig, je kunt je rechtstreeks bij ons aanmelden.

Contact

Verloskundigenpraktijk Artemis

 • Burgemeester Buiskoolplein 43,
  9934 PA Delfzijl

  Stadshaven 23,
  9902 DA Appingedam
 • Telefoon 0596 615 994
  Spoednummer 06 307 228 36
  E-mail info@artemis-verloskunde.nl

KNOV

Kwaliteitsregister Verloskundigen

logo keurmerk knovDe verloskundigen van praktijk Artemis staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Dit betekent dat we regelmatig bijscholingen volgen. Via de KNOV zijn de betalingsvoorwaarden, de klachtencommissie en het privacyreglement geregeld.