Praktijk

Welkom op de website van verloskundigenpraktijk Artemis.

Deze site vertelt je  wat de verloskundige voor je kan betekenen; voor, tijdens en na de zwangerschap, gedurende de bevalling en tijdens de kraamperiode. Wanneer de zwangerschapstest positief is kun je ons bellen voor een afspraak.

Voor meer informatie over de eerste afspraak kan je bij het kopje Zwangerschap kijken.

Knov en keurmerk

Praktijk Artemis is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen, de KNOV. De verloskundigen staan ingeschreven in het kwaliteitsregister. Het kwaliteitskeurmerk vindt je dan ook op onze website. Het keurmerk staat voor voldoende nascholing en andere kwaliteitscriteria. Via de KNOV, zijn de betalingsvoorwaarden, de klachtencommissie en het privacyreglement geregeld.

Over ons

We verlenen zorg:

In de gemeente Appingedam, de gemeente Delfzijl en de aangrenzende gemeenten. Als je poliklinisch in Scheemda of Groningen wilt bevallen, ongeacht je woonplaats. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig, je kunt je rechtstreeks bij ons aanmelden.

Contact

Verloskundigenpraktijk Artemis

 • Burgemeester Buiskoolplein 43,
  9934 PA Delfzijl

  Stadshaven 23,
  9902 DA Appingedam
 • Telefoon 0596 615 994
  Spoednummer 06 307 228 36
  E-mail info@artemis-verloskunde.nl

KNOV

Kwaliteitsregister Verloskundigen

logo keurmerk knovDe verloskundigen van praktijk Artemis staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Dit betekent dat we regelmatig bijscholingen volgen. Via de KNOV zijn de betalingsvoorwaarden, de klachtencommissie en het privacyreglement geregeld.