Spreekuren

Van maandag t/m woensdag en vrijdag zijn de spreekuren in Delfzijl, op donderdagmorgen in het Gezondheidscentrum Overdiep in Appingedam en op donderdagmiddag  op de oneven weken in Loppersum. We proberen voor iedereen voldoende tijd in het spreekuur te plannen. Wanneer tijdens het spreekuur blijkt dat je wat meer tijd nodig hebt dan plannen we een andere afspraak.  Als jij wat meer tijd wilt om iets te bespreken, kan dat uiteraard. Geef dit even aan zodat we hier rekening mee kunnen houden.

 

We streven ernaar om op tijd te werken en vinden het dan ook fijn dat je op tijd aanwezig bent. Mocht het spreekuur onverhoopt toch iets uitlopen, dan is er in de wachtkamer genoeg te zien en te lezen. 


Over ons

We verlenen zorg:

In de gemeente Appingedam, de gemeente Delfzijl en de aangrenzende gemeenten. Als je poliklinisch in Scheemda of Groningen wilt bevallen, ongeacht je woonplaats. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig, je kunt je rechtstreeks bij ons aanmelden.

Contact

Verloskundigenpraktijk Artemis

 • Burgemeester Buiskoolplein 43,
  9934 PA Delfzijl

  Stadshaven 23,
  9902 DA Appingedam
 • Telefoon 0596 615 994
  Spoednummer 06 307 228 36
  E-mail info@artemis-verloskunde.nl

KNOV

Kwaliteitsregister Verloskundigen

logo keurmerk knovDe verloskundigen van praktijk Artemis staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Dit betekent dat we regelmatig bijscholingen volgen. Via de KNOV zijn de betalingsvoorwaarden, de klachtencommissie en het privacyreglement geregeld.