Studenten

Praktijk Artemis is een opleidingspraktijk voor studenten van de Verloskunde Academie. Afhankelijk van het leerjaar zullen de studenten soms alleen meekijken met de verloskundige, of soms ook zelf handelingen uitvoeren. Studenten uit het vierde jaar zullen ook zelfstandig spreekuur doen of kraamvisites afleggen. Uiteraard werken ze altijd onder supervisie van één van de verloskundigen. Mocht je om wat voor reden dan ook bezwaar hebben tegen een stagiaire, laat het ons dan even weten. Studenten zullen zich altijd voorstellen via de powerpoint presentatie in de wachtkamer. Houdt ook het nieuws op de website in de gaten. Hier kun je zien wie er op dit moment student is in de praktijk.

Over ons

We verlenen zorg:

In de gemeente Appingedam, de gemeente Delfzijl en de aangrenzende gemeenten. Als je poliklinisch in Scheemda of Groningen wilt bevallen, ongeacht je woonplaats. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig, je kunt je rechtstreeks bij ons aanmelden.

Contact

Verloskundigenpraktijk Artemis

 • Burgemeester Buiskoolplein 43,
  9934 PA Delfzijl

  Stadshaven 23,
  9902 DA Appingedam
 • Telefoon 0596 615 994
  Spoednummer 06 307 228 36
  E-mail info@artemis-verloskunde.nl

KNOV

Kwaliteitsregister Verloskundigen

logo keurmerk knovDe verloskundigen van praktijk Artemis staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Dit betekent dat we regelmatig bijscholingen volgen. Via de KNOV zijn de betalingsvoorwaarden, de klachtencommissie en het privacyreglement geregeld.