Zorg en verzekering

De verloskundige zorg die door ons verleend wordt tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd, wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Indien wij direct bij de verzekeraar mogen declareren, (d.w.z. bij een naturapolis) ontvang je van ons geen rekening. We moeten dan wel over de correcte gegevens beschikken. Daarom vragen we naar een identiteitsbewijs en verzekeringspas bij de eerste controle. 


Voor sommige extra onderzoeken wordt wel een eigen bijdrage gevraagd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra laboratoriumonderzoek of echoscopisch onderzoek. Ook voor de kraamzorg wordt, afhankelijk van de aanvullende verzekering, een eigen bijdrage gevraagd. Raadpleeg hiervoor de polis van je verzekering of neem contact op de verzekeraar.

Voor een poliklinische bevalling hoef je als client van Artemis geen eigen bijdrage te betalen. We hebben hierover goede afspraken gemaakt met alledrie de ziekenhuizen na sluiting van het Delfzicht ziekenhuis in Delfzijl.

Over ons

We verlenen zorg:

In de gemeente Appingedam, de gemeente Delfzijl en de aangrenzende gemeenten. Als je poliklinisch in Scheemda of Groningen wilt bevallen, ongeacht je woonplaats. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig, je kunt je rechtstreeks bij ons aanmelden.

Contact

Verloskundigenpraktijk Artemis

 • Burgemeester Buiskoolplein 43,
  9934 PA Delfzijl

  Stadshaven 23,
  9902 DA Appingedam
 • Telefoon 0596 615 994
  Spoednummer 06 307 228 36
  E-mail info@artemis-verloskunde.nl

KNOV

Kwaliteitsregister Verloskundigen

logo keurmerk knovDe verloskundigen van praktijk Artemis staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Dit betekent dat we regelmatig bijscholingen volgen. Via de KNOV zijn de betalingsvoorwaarden, de klachtencommissie en het privacyreglement geregeld.